Para psygoloog

Rugpijn

 Als het lichaam ziek is, is vaak de spirit eigenlijk ziek.

 

De spirit wat eigenlijk jou energielichaam is stoomt als het ware niet optimaal. Daardoor wordt het lichaam ziek. Het water in jou hoort te stromen en zo dus ook jouw energie. Als deze niet stroomt, dan legt het gedeeltes in jou lichaam stil. En je weet wat stil water doet. Stil water wordt troebel.

Om optimaal vitaal te zijn, moet je dus zorgen dat jouw water blijft stromen en niet stagneert. Maar soms hebben wij gedachtes en emoties zo afgedamd. Dat deze blokkades zijn geworden in ons systeem. Om van deze blokkades af te komen, moet je een nieuwe manier van denken aannemen, of een andere route bewandelen.

Bent u bijvoorbeeld erg star in uw manier van denken dan krijgt u vaak last van uw rug. Ik leer u dan, hoe u van dit probleem af kunt komen. zodat uw spirit de energie niet meer op deze specifieke plaats laat stagneren. En hoe in het vervolg dit probleem kunt omzeilen. Er zijn ook mensen die depressief zijn. Depressies zijn altijd stagnaties. Mensen die in beweging zijn, kampen niet met langdurige depressies. Ik kan uw diverse handvatten bieden om weer in het reine te komen met uzelf, zodat u het leven weer anders aankijkt en fleuriger wordt.

Als para psycholoog heb ik het vermogen om snel de kern van uw probleem te raken. Daar ik hoog sensitief ben kan ik sneller werken dan een reguliere psycholoog. 1 tot 5 sessies van een uur is vaak voldoende om de kern te raken en u te laten inzien waar uw problemen vandaan komen.

Zielenpijn, meervoudige, persoonlijkheidsstoornissen, stemmingswisselingen en stemmen in het hoofd. Ik kan u op deze terreinen goed van dienst zijn. Ook personen die met langdurige pijnklachten rondlopen kan ik goed van dienst zijn, door hen in te laten zien waar de pijn nu precies zit en waar de pijn toe dient.