Is paranormaal niet gewoon normaal?

Ik ben hoog sensitief. Maar wat betekent dit dan? Ik die zo geboren is weet eigenlijk niet beter. Voor mij is het inmiddels normaal dat ik jou goed zie en goed hoor. Zo verklaar ik dit naar mezelf toe. De mediums die ik heb bezocht omdat ik soms niet met mezelf uit de voeten kon, vond ik veelal vaag. Zij konden mij niet verklaren waarom ik anders zag dacht hoorde en voelde. Toen heb ik besloten dat ik ieder antwoord die ik zag voelde en hoorde, naar mezelf toe zou verklaren. Hoe weet ik sommige dingen? Waarom is het soms voor mij kraakhelder en voelt het voor de ander aan alsof ik een magisch kunstje heb geflikt? Ik ben onderweg er achtergekomen dat dit is omdat ik niet in woorden denk en rationaliseer maar in symbolen. Mijn hogerbewustzijn comuniceerd op deze manier met mij. Mijn onderbewustzijn stuurt mijn plaatjes. Dit is altijd al zo geweest. Maar omdat op school wij letters en cijfers gebruiken was het voor mij best wel moeilijk om deze twee met elkaar te combineren. Juist omdat mijn onderbewustzijn mij plaatjes stuurt, ben ik mijn omgeving ook zo gaan zien.Waar ik ook ben kijk ik om mij heen, en ontleed ik ieder symbool. Alles wat ik op dat moment zie verteld mij iets over een situatie op het moment. Zo ben ik in eerste instantie aan mijn symbolentaal gekomen. Je linker en je rechterhersenen corresponderen dan meer met elkaar. Deze taal is veel sneller dan de gesproken taal. In 1 oogopslag snap je wat de ander bedoeld of jou te vertellen heeft. Van woorden kan je af en toe zere oren krijgen maar van de symbolischetaal vaak niet. In het begin moet je misschien goed puzzelen en de situatie goed inschatten eer dat je inspringd. Op den duur zie je het vrijwel in een oogopslag wat de ander door middel van zijn kleding handbeweging en verdere lichaamtaal jou wil vertellen. Alle items om je heen zijn ook symbolen die daar op dat moment staan om jou iets over deze verhaallijn te vertellen. Alles comuniceerd met elkaar en staat met elkaar in verbinding. Het is nodig dat jij deze symbolischetaal onder de knie krijgt want, de maatschapij veranderd straks in rap tempo. Je doet er je voordeel mee door snel in te zien wat de ander bedoeld te zeggen zonder gesproken woorden. Uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat ik hoog sensitief ben doordat ik sneller snap wat jij mij bedoeld te vertellen. De waarheid ligt aan de opervlakte en is zo voor het grijpen. Omdat mensen doekjes er omheen winden en vaak niet willen inzien wat er aan de opervlakte ligt, lijkt het of ik meer zie dan zij. En dat is ook wel zo maar dan is dit de achterliggende reden. Ik kan inmiddels dwars door je heen kijken. Mijn energie-oog staat open omdat ik het beeld helder binnen krijg. Ik kan jou ook in deze energiewereld brengen. Zodat je het voor jezelf kunt zien en meemaken. Uiteindelijk zal je merken dat als jij in symbolen leert zien en denken, ook jij de wereld al snel zal zien voor wat het is. Zie ieder beeld dat op je af komt als een snap-shot. Het brengt je op het juiste spoor en geeft jou de antwoorden die jij nodig hebt op dat moment. Zit je met een vraag? denk daar goed aan. Neem nu een foto van jouw omgeving op het moment. Dus niet een uur later maar direct. Stel je vraag aan mij en stuur tegelijkertijd de foto mee. Dan zal ik je laten zien dat het antwoord in je eigen omgeving ligt. Je moet het alleen eerst leren zien.

In het boek Spiegelberichten ga ik dieper op deze materie in.